El Ahmadi: ''Negen uit drie, daar gaat het om''

El Ahmadi: ''Negen uit drie, daar gaat het om''

Feyenoord wist zondag met moeite te winnen op bezoek bij Heracles Almelo. De Rotterdammers kwamen in de eerste helft op voorsprong door een goal van Karim El Ahmadi en de thuisploeg was daarna een aantal keer gevaarlijk. Toch bleek het doelpunt van de middenvelder genoeg voor de drie punten. El Ahmadi, die na de wissel van Dirk Kuyt de aanvoerdersband overnam, zag dat Feyenoord niet geweldig speelde.

“We zijn flink onder druk gezet maar wisten gelukkig de nul te houden”, zegt hij in gesprek met Fox Sports. “We hadden geluk met kansen die zij niet wisten te maken. Heracles heeft een leuke ploeg, met onder andere Bel Hassani op het middenveld. Ik denk dat wij af en toe te slordig waren in de tegenaanval, maar bij Heracles met 1-0 winnen is fantastisch.”

De middenvelder merkte dat Eljero Elia niet in het veld stond. “We speelden in een andere samenstelling en je zag dat Steven Berghuis goed kan voetballen. We moeten nog zeker een aantal punten verbeteren. Het gaat er om dat we hebben gewonnen en negen punten uit drie wedstrijden hebben."

Lees meer over
Steven Berghuis Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties