Kramer over reserveplek: ''Kan mezelf weinig verwijten''

Kramer over reserveplek: ''Kan mezelf weinig verwijten''

Michiel Kramer heeft zijn plek in de basiself van Feyenoord sinds de komst van Nicolai Jorgensen moeten afstaan aan de Deen. Ook in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV (0-1 verlies) nam Kramer plaats tussen de andere wisselspelers. Volgens de spits, die in de zomer van 2015 overkwam van ADO Den Haag, vindt nog niet dat hij de concurrentiestrijd heeft verloren.

"Of Nicolai de strijd heeft gewonnen? Nu moet ik even oppassen met wat ik zeg", zegt hij tegenover SBS6. "Ik ga de concurrentiestrijd aan. Ik wist van tevoren dat er een spits zou komen en heb in de voorbereiding laten zien wat ik kan. Bijna iedere wedstrijd heb ik gescoord, dus ik kan mezelf weinig verwijten en dat doe ik ook niet. Zo'n concurrentiestrijd is niets nieuws voor mij en ik zal m'n uiterste best doen."

"Er wordt weleens het beeld geschetst dat ik een wegloper ben, maar ik zie mezelf als het tegenovergestelde", vervolgt hij. "Vandaag wilde ik er zo snel mogelijk in, maar ik denk dat de trainer daar niet voor koos omdat we goed begonnen aan de tweede helft. We moesten toen eigenlijk al een goal maken. Dat hij iets langer wacht, heb ik dan maar te accepteren."

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties