''Wedstrijden zijn het mooist met supporters van beide kanten''

''Wedstrijden zijn het mooist met supporters van beide kanten''

Zondag speelt Feyenoord voor de Johan Cruijff schaal tegen PSV in de ArenA. In totaal zullen er 5500 Feyenoord-supporters afreizen naar de hoofdstad om de ploeg van Giovanni van Bronckhorst te steunen. De trainer laat vandaag weten dat hij hoopt dat het in de toekomst ook weer mogelijk is om uitsupporters mee te nemen tijdens De Klassieker.

"Ik vind het goed dat we onze supporters mee kunnen nemen naar deze wedstrijd. Het klopt dat we de wedstrijden tegen Ajax nooit met uitsupporters spelen,'' zegt 'Gio' op de persconferentie vandaag. ''Uiteindelijk hoop ik in de toekomst dat we ook in de wedstrijden tegen Ajax onze supporters mee mogen nemen."

De aanvoerder van Feyenoord is het daarmee eens. "Wedstrijden zijn het mooist met supporters van beide kanten. Het is triest dat dat bij sommige wedstrijden niet meer mogelijk is. Uiteindelijk is de veiligheid van alle mensen het belangrijkst, maar net als de trainer hoop ik dat het in de toekomst wel weer mogelijk is," aldus Kuyt.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties