Update: 'Vitesse niet in de race voor Flores'

Update: 'Vitesse niet in de race voor Flores'

Edison Flores (22) vertrekt hoogstwaarschijnlijk naar de Eredivisie. De zaakwaarnemer van de Peruviaans international hoopt dat hij volgende week naar Nederland kan reizen om een deal te sluiten.

''We bekijken een aantal mogelijkheden in Duitsland, maar Nederland heeft prioriteit. We hopen dat alles verloopt zoals gepland. Dan kunnen we volgende week een akkoord hebben'', aldus Carlos Gonzales.

RPP meldt dat Feyenoord, Ajax en Vitesse geïnteresseerd zijn. PSV en FC Groningen werden eerder ook al gelinkt aan de linksbenige buitenspeler.

Update vrijdag 21:39: Volgens het Peruviaanse Ovacion liggen Feyenoord en Vitesse op pole-position wat betreft het aantrekken van Flores. Het financiële aanbod dat de Nederlandse clubs bieden is zeer interessant voor de 22-jarige Flores en dus lijkt hij snel zijn keuze te gaan maken.

Update zaterdag 09:44: Vitesse heeft Flores geen aanbieding gedaan. Dat meldt Algmeen Dagblad-verslaggever Johan Inan op Twitter. ''Geruchten over Vitesse en Edison Flores uit Peru zijn klinkklare onzin,'' laat hij weten. Het is niet duidelijk of de berichtgeving over een aanbieding van Feyenoord ook niet kloppen.

Update zaterdag 11:54: Feyenoord heeft belangstelling voor de 22-jarige Edison Flores. De 22-jarige buitenspeler kan als een alternatief worden gezien voor Steven Berghuis, zo meldt het Algemeen Dagblad zojuist. (Lees meer)

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties