Jorgensen: ''Feyenoord is een machtige club''

Jorgensen: ''Feyenoord is een machtige club''

Nicolai Jorgensen is zeer onder de indruk van volksclub Feyenoord. Er is dan ook een last van zijn schouders gevallen nu hij zijn eerste goal in De Kuip heeft gemaakt. ''Het voelde alsof ik in een keer tien kilo lichter was'', zegt de spits in De Telegraaf.

''Man, ik heb best al het een en ander meegemaakt in het voetbal, maar dit is wel een machtige club. Ik was echt een beetje shaky, een beetje nerveus dus. Het is zo mooi hoe de mensen hier achter de club staan en dan wil je die als nieuwe speler niet teleurstellen. Het applaus dat ik in het volle stadion kreeg bij die goal stuwde me bijna letterlijk omhoog'', aldus Jorgensen.

De Deen voelt zich ook lekker binnen de selectie. ''Wat een leuke groep is dit, joh. Good guys en crazy guys! Er zitten een paar figuren tussen die voor een hilarische sfeer in de kleedkamer zorgen. Iedereen is totaal verschillend. Maar het voelt alsof ik tussen mijn vrienden uit Kopenhagen ben. Ik zit de eerste weken echt te genieten. Hier zitten veel jongens die nog beter willen worden en honger naar prijzen hebben. Nou, daar pas ik goed tussen.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties