Openingswedstrijd tegen Valencia in uitverkochte Kuip

Openingswedstrijd tegen Valencia in uitverkochte Kuip

De Kuip is bij de eerste thuiswedstrijd van Feyenoord dit seizoen direct uitverkocht. De laatste kaarten voor de openingswedstrijd tegen Valencia, die zaterdag om 20:00 uur wordt gespeeld, werden donderdagochtend verkocht. Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang tot het oefenduel met de zesvoudig Spaans kampioen.

Laatste test
De wedstrijd tegen Valencia geldt voor Feyenoord als de laatste test voor het duel om de Johan Cruijff Schaal, op zondag 31 juli tegen PSV. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst wist de vier eerdere oefenduels in de voorbereiding te winnen. Valencia, vorig seizoen twaalfde in de Spaanse competitie, is deze week op trainingskamp in het Limburgse Horst. De Spanjaarden oefenen woensdagavond tegen het Duitse SC Preussen Munster.

Reünie
Onder de toeschouwers zijn zaterdag vele oud-spelers en -trainers van Feyenoord. Zij komen in De Kuip bijeen vanwege de jaarlijkse reünie. Geheel volgens traditie zal er voor de wedstrijd (rond 19:00 uur) een groepsfoto van hen gemaakt worden op het veld. Daarnaast wordt er kort voor de aftrap een minuut stilte gehouden, ter nagedachtenis van alle oud-Feyenoorders en supporters die het afgelopen jaar zijn overleden.

Seizoenkaart
Supporters die nog niet in het bezit zijn van een seizoenkaart, kunnen deze aanvragen via www.feyenoord.nl/seizoenkaart. Met een seizoenkaart ben je verzekerd van een plek in De Kuip bij alle thuiswedstrijden van Feyenoord in de competitie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties