'Feyenoord plant oefenduel voor wisselspelers'

'Feyenoord plant oefenduel voor wisselspelers'

Feyenoord speelt volgende week de oefenwedstrijd tegen Valencia. In dat duel zal hoofdcoach Giovanni van Bronckhorst vermoedelijk zijn basiself presenteren voor het komende Eredivisie-seizoen.

Dat betekent echter niet dat de wisselspelers van de Rotterdammers niet meer in actie zullen komen. Volgens het Noordhollands Dagblad is het Helders Elftal benaderd door de Feyenoord-directie voor een oefenpot op 24 juli, één dag na de traditionele openingswedstrijd in De Kuip.

''Hun eerste team speelt zaterdag een oefenwedstrijd. De spelers die daar niet in actie komen, zouden aangevuld met voetballers uit het tweede elftal tegen ons willen voetballen'', vertelt Taieb el Azzouzi, lid van de technische commissie van het Helders Elftal. ''Of het doorgaat is nog niet honderd procent zeker. Ik krijg zondag 17 juli uitsluitsel van technisch directeur Martin van Geel.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties