Jones: ''Wilkshire vond Feyenoord een geweldige club''

Jones: ''Wilkshire vond Feyenoord een geweldige club''

Brad Jones is misschien wel de verpersoonlijking van een voetballer wiens carrière niet te voorspellen is. De oud-doelman van Liverpool dook vorig seizoen plots op bij NEC in de Eredivisie en na een half jaar zit hij nu bij Feyenoord als vervanger van de geblesseerde Kenneth Vermeer.

''Mensen zeggen me wel eens dat ik een boek zou moeten schrijven over alle gekke dingen die ik heb meegemaakt. Feyenoord is een geweldige kans voor me. Ik heb voor een jaar getekend en zie wel wat er daarna gebeurt'', vertelt de sluitpost in het Algemeen Dagblad.

De keeper wil in ieder geval nog een paar hoofdstukken toevoegen. ''Ik ga minimaal door tot mijn veertigste. Dat is mijn ambitie. Ik ben fit, let goed op mijn lichaam en ik heb plezier. In Mark Schwarzer (afgelopen seizoen de reservedoelman bij Leicester City, red.) heb ik een vriend van 43 jaar die nog steeds niet is gestopt. Hij laat zien dat je lang door kunt gaan als je goed op jezelf past.''

Jones is overigens goed bevriend met oud-Feyenoorders Brett Emerton, Brett Holman en Luke Wilkshire. ''Nee, ik heb ze niet allemaal naar Feyenoord gevraagd. Deze stap was voor mij een heel gemakkelijke beslissing. Luke zei wel dat hij Feyenoord een geweldige club vond, maar dat had ik vorig seizoen ook al met eigen ogen gezien.''

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties