Gio: ''Maar dan liever niet bij mijn club Feyenoord''

Gio: ''Maar dan liever niet bij mijn club Feyenoord''

Giovanni van Bronckhorst en zijn selectie beginnen met veel energie aan het nieuwe seizoen. De overwinning van de KNVB-beker heeft Feyenoord een impuls gegeven. De trainer maakte een negatieve reeks door van zeven achtereenvolgende nederlagen, maar wist het tij uiteindelijk te keren.

''Ik denk dat mijn verleden bij de club me wel extra krediet heeft gegeven. Zo voelde ik dat ook. Maar je weet ook wat er gebeurt als de ommekeer niet komt. Het eerste dat ik leerde op de cursus is dat je altijd een keer ontslagen wordt als je hoofdtrainer wordt. Dat weet je. Maar dan liever niet bij mijn club Feyenoord'', aldus Van Bronckhorst in het Algemeen Dagblad.

Gio riep de hulp in van Dick Advocaat. ''Van Dick kreeg ik de bevestiging dat ik ondanks de slechte resultaten op een goede manier bezig was. Dat gaf vertrouwen om zo verder te gaan en uiteindelijk het tij te keren. Ik denk dat het mijn kracht geweest is dat ik rustig ben gebleven in de periode dat het minder ging en eigenlijk geen gekke dingen heb gedaan.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties