Feyenoord klaar voor oefenduel in Oostenrijk

Feyenoord klaar voor oefenduel in Oostenrijk

Feyenoord heeft vrijdag de laatste puntjes op de i gezet in de aanloop naar de volgende oefenwedstrijd van deze voorbereiding, zaterdag tegen Anderlecht. De Belgische topclub is in Oostenrijk de eerste oefentegenstander van formaat, nadat Feyenoord eerder speelde tegen RKSV Driel en Rijnsburgse Boys.

Na de vrije donderdagmiddag meldden de Feyenoorders zich uitgerust en wel even na 10:00 uur ’s ochtends voor alweer de laatste veldtraining van deze week in Bad Waltersdorf. Alle 25 spelers maakten per mountainbike de reis van het hotel naar het trainingsveld, waar achter gesloten deuren werd toegewerkt naar de wedstrijd tegen Anderlecht.

Onder wederom uitstekende weersomstandigheden werd onder meer een partijspel van elf tegen elf over een heel veld gespeeld, terwijl er tijdens het laatste deel van de training tijd was voor afronden op doel. Vrijdagmiddag staat voor de selectie nog een tweede besloten oefensessie bij het hotel op het programma.

De vriendschappelijke wedstrijd tegen Anderlecht wordt zaterdag gespeeld in Rohrbach an der Lafnitz, een plaats op zo’n dertig kilometer ten noorden van Bad Waltersdorf. Het duel begint om 13:00 uur.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties