Feyenoord ontving voor geen enkele speler een bod

Feyenoord ontving voor geen enkele speler een bod

Rond Feyenoord is het deze zomer opvallend stil. De telefoon van technisch directeur Martin van Geel staat alles behalve roodgloeiend in het Oostenrijkse Bad Waltersdorf, zo schrijft het Algemeen Dagblad vandaag.

Een paar keer per dag belt een zaakwaarnemer om een speler aan te bieden, maar die telefoontjes zijn voor Van Geel veelal niet interessant. De sportief directeur is enkel op zoek naar een buitenspeler - categorie Steven Berghuis - en heeft daarbij geduld. Pas aan het eind van de transferwindow is de kans op succes voor een dergelijke speler groot.

Van Geel heeft ondertussen meer te besteden dan enkele weken geleden en daarvoor hoefde hij eigenlijk niets te doen. De transfers van Graziano Pellè, Vincent Janssen, Jeffrey Bruma, Marten de Roon en Leroy Fer leverden Feyenoord een vergoeding op.

In de buitenlandse media worden enkele Feyenoord-spelers wel gelinkt aan een vertrek. Rick Karsdorp en Terence Kongolo zouden gewild zijn. Van Geel benadrukt echter dat hij voor nog geen enkele speler een bod heeft ontvangen.

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties