Feyenoord 2 begint competitie op 15 augustus tegen NAC

Feyenoord 2 begint competitie op 15 augustus tegen NAC

Feyenoord 2 is evenals vorig seizoen ingedeeld in de reservecompetitie Poule A. De ploeg begint het seizoen 2016-2017 op maandag 15 augustus met een thuiswedstrijd tegen NAC Breda 2, zo blijkt uit het competitieschema dat de KNVB bekend heeft gemaakt.

De andere tegenstanders van Feyenoord 2 zijn de reserves van Excelsior, ADO Den Haag, sc Heerenveen, SC Cambuur, Heracles Almelo en Roda JC Kerkrade. De acht teams spelen gedurende het seizoen een volledige competitie tegen elkaar, die eindigt op maandag 24 april 2017. In tegenstelling tot vorig seizoen wordt er daarna geen competitie meer afgewerkt tussen de vier hoogst en vier laagst geëindigde teams.

De vaste speeltijd voor de wedstrijden in de reservecompetitie Poule A is maandagavond 18:30 uur. Incidenteel worden er ook duels op dinsdag gespeeld. Feyenoord 2 speelt haar thuiswedstrijden op Varkenoord. Het volledige speelschema van Feyenoord 2 voor komend seizoen vind je hier.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties