Been: ''Janssen is ook mij ontgaan bij Feyenoord''

Been: ''Janssen is ook mij ontgaan bij Feyenoord''

Vincent Janssen is vandaag officieel gepresenteerd als nieuwe aanwinst van Tottenham Hotspur. De AZ-spits maakt voor ruim twintig miljoen euro de overstap naar de Premier League. De ontwikkeling van Janssen komt voor Mario Been als een volledige verrassing.

"Ik had dit niet gedacht. Mooi dat er nog laatbloeiers zijn", zegt de voormalig trainer van Feyenoord tegenover FOX Sports. "Vincent komt uit de opleiding van Feyenoord, maar daar is hij ook mij ontgaan. Leuk om te zien dat jongens via een andere keuze, een andere stap, zich dusdanig ontwikkelen, dat uiteindelijk de Spurs aankloppen."

Been weet niet of de Nederlands international ook kan imponeren bij Tottenham. "Kane is de nummer één spits bij Spurs. Maar Vincent scoort zo makkelijk; hij gaat echt wel spelen. Alleen: hij moet het wel zelf afdwingen, want dit soort clubs geeft net zo makkelijk nog eens twintig miljoen uit voor een andere spits. Janssen heeft flair en weet wat -ie wel en niet kan. Ik denk dat hij zal slagen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties