Feyenoord oefent toch niet tegen Union Berlin

Feyenoord oefent toch niet tegen Union Berlin

Feyenoord oefent op woensdag 13 juli toch niet tegen Union Berlin, zo heeft FR12.nl vernomen. De Rotterdammers zien van het vriendschappelijke duel af omdat de locatie (St. Andrä) qua afstand en vervoer vanaf het hotel niet ideaal is.

Hoofdcoach Giovanni van Bronckhorst hoopt dat er snel een nieuwe locatie én tegenstander gevonden kan worden om tegen te sparren. Feyenoord wil graag twee oefenwedstrijden afwerken op het trainingskamp in Bad Waltersdorf, Oostenrijk.

Een van deze wedstrijden is tegen het Belgische Anderlecht. Het oefenduel staat gepland voor zaterdag 16 juli in Rohrbach an der Lafnitz, dat op een klein half uur ligt van het hotel. St. Andrä ligt op ruim 1,5 uur rijden van Bad Waltersdorf.

Na het trainingskamp wordt in De Kuip nog een duel tegen Valencia (23 juli) afgewerkt. Eén week later begint het seizoen officieel met de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties