''Dat Jones voor zijn kans bij Feyenoord gaat, kan ik goed begrijpen''

''Dat Jones voor zijn kans bij Feyenoord gaat, kan ik goed begrijpen''

De officiële bevestiging ontbreekt nog, maar Brad Jones zal aan de slag gaan bij Feyenoord. De transfervrije doelman heeft een akkoord bereikt met de Rotterdammers over een eenjarig contract en zal mogelijk nog deze donderdag gepresenteerd worden. Daarmee stelt hij Jürgen Klopp teleur.

De 34-jarige Jones hield in de afgelopen periode zijn conditie op peil bij Liverpool en maakte een goede indruk op de trainingen. “Manager Jürgen Klopp had nog niet met Brad gewerkt en wilde kijken of die in zijn visie paste. Het zag er de afgelopen dagen goed uit, voor ons was hij een optie om als een van de drie senior keepers te fungeren”, zegt John Achterberg, de Nederlandse keeperstrainer van Liverpool, tegen Voetbal International. Jones kiest echter voor Feyenoord, waar hij door de blessures van Kenneth Vermeer en Warner Hahn eerste keeper kan worden.

“Dat Brad voor zijn kans bij Feyenoord gaat, kan ik goed begrijpen. Hij is nog goed genoeg om wekelijks op hoog niveau te spelen”, stelt Achterberg. “Zelf vond ik het verstandiger dat hij níét meer met ons zou meetrainen om risico’s op blessures te vermijden. Maar hij wilde per se nog een training meemaken, dat vond ik ook wel weer mooi.” Jones speelde in de tweede seizoenshelft van het afgelopen voetbaljaar voor NEC en maakte toen een uitstekende indruk.

Lees meer over
Kenneth Vermeer Warner Hahn
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties