Hansson: ''Het is nu aan mij om mijn kans te grijpen''

Hansson: ''Het is nu aan mij om mijn kans te grijpen''

Pär Hansson is voorlopig de eerste keeper van Feyenoord. De Rotterdammers gaan door de blessure van Kenneth Vermeer weliswaar op zoek naar een nieuwe doelman, maar de Zweed hoopt dat hij uiteindelijk onder de lat mag blijven staan.

''Het is heel vervelend voor Kenneth. Hij is een fantastische keeper en een hele goede jongen. Maar iedereen weet dat het zo werkt op topniveau. Het had mij net zo goed kunnen overkomen. Het is nu aan mij om mijn kans te grijpen'', zegt Hansson tegenover het Helsingborgs Dagblad.

''De club zal waarschijnlijk een nieuwe keeper aantrekken, maar ik heb het voordeel dat ik hier al een half jaar ben, de club en de spelers ken. We zullen zien wat er gaat gebeuren, ik ben er in ieder geval klaar voor'', aldus Hansson, die ook ooit weer terug hoopt te keren in het Zweedse elftal. ''Als ik hier in de basis kom en ik presteer goed, dan komt het nationaal elftal wellicht weer in beeld. Dat is juiste de weg.''

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties