Graziano Pellè kan Feyenoord miljoenen opleveren

Graziano Pellè kan Feyenoord miljoenen opleveren

Feyenoord profiteert flink mee van een transfer van Graziano Pellè. De Italiaan staat naar verluidt in de belangstelling van Everton en Chelsea. Tien procent van elke euro die de spits oplevert, wordt overgemaakt naar De Kuip.

''We hebben recht op tien procent van de verkoopsom'', bevestigt technisch directeur Martin van Geel tegenover Voetbal International. Normaal worden doorverkooppercentages berekend over de winst die Southampton in dit geval zou maken. Feyenoord casht echter al vanaf nul mee.

''Hij was natuurlijk al 29 toen hij naar Southampton vertrok. Dus was deze clausule in het contract eigenlijk vrij snel geregeld met Southampton. Het was al een mooie deal, waarbij we intussen dankzij zijn prestaties daar al tien miljoen euro hebben kunnen bijschrijven. Dat gaat dan om het aantal wedstrijden, de positie op de ranglijst. Daar waren we al erg blij mee, maar nu kan het nog veel mooier worden.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties