Botteghin niet bezig met transfer: ''Eerst goed presteren''

Botteghin niet bezig met transfer: ''Eerst goed presteren''

Feyenoord werkte zaterdag de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen af. Tegen RKSV Driel wisten de Rotterdammers 0-16 te winnen. Voor Eric Botteghin, die in de zomer van 2015 overkwam van FC Groningen, is het komende seizoen zijn tweede jaargang in het shirt van Feyenoord.

“We hebben het afgelopen seizoen pieken en dalen gekend”, zegt de Braziliaanse verdediger in gesprek met Boerenmacht, een fansite van FC Groningen. “Als ik nu terugkijk ben ik heel trots dat ik in mijn eerste jaar bij Feyenoord een prijs heb kunnen pakken en dat we ons hebben geplaatst voor de Europa League.”

Het contract van Botteghin bij Feyenoord loopt tot de zomer van 2019 en de verdediger denkt nog niet aan een transfer naar een andere club. “Ik ben daar op dit moment niet mee bezig”, zegt hij. “Mijn doel is om goed te presteren bij Feyenoord en dan zien we wel wat er gaat gebeuren.” Botteghin speelde het afgelopen seizoen 25 wedstrijden in het eerste elftal van Feyenoord, waarin hij één keer scoorde.

Lees meer over
Eric Botteghin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties