Kuyt tegen Van Persie: ''Nog een jaartje samenspelen''

Kuyt tegen Van Persie: ''Nog een jaartje samenspelen''

Dirk Kuyt heeft drie van zijn vijf weken vakantie op Aruba doorgebracht om zich op te laden op een nieuw seizoen met Feyenoord. Op Aruba hield hij op het strand regelmatig een balletje hoog met Robin van Persie. Het was niet de eerste keer dat de twee oud-ploeggenoten met elkaar een deel van de zomer doorbrachten.

''Hij is een vriend met wie ik tien jaar heb samengespeeld bij Feyenoord en het Nederlands elftal. We zijn allebei voetbaldieren en onze families ook, dus dan gaat het automatisch veel over Fenerbahçe en Feyenoord. Ik zeg wel eens gekscherend tegen hem dat ik nog een jaartje samen met hem bij Feyenoord wil spelen, maar Robin zit in een heel andere periode van zijn carrière,'' aldus Kuyt tegenover Metro.

Dirk Kuyt had ook enkele aanbiedingen op zak om aan de slag te gaan als analist tijdens het EK. ''Elf maanden per jaar staat mijn leven in het teken van voetbal, dan kan ik tegenover mijn gezin het niet maken om me ook tijdens de zomerstop met voetbal bezig te houden. Dus koos ik ervoor om lekker met de familie op vakantie te gaan.''

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties