Boek Boskamp in trek bij opening Fanshop

Boek Boskamp in trek bij opening Fanshop

Bezoekers van de nieuwe Feyenoord Fanshop aan het Binnenwegplein kregen zondagochtend voor het eerst de kans om het boek 'BOSKAMP – Leven met Feyenoord' te bemachtigen. Zij konden dit boek direct laten signeren door de hoofdpersoon, die eerder op de dag de officiële opening van de clubwinkel had verricht, en auteur André van Kats.

Jan Boskamp had aan het eind van de ochtend onderhand een lamme hand van alle handtekeningen die hij in de voorgaande uren had gezet. Rijen dik hadden de supporters zich verzameld voor de tafel waarop de boeken over de populaire oud-speler lagen uitgestald.

''Ongelooflijk dat er zoveel mensen zijn gekomen'', zei Boskamp na afloop van de signeersessie. ''Het natuurlijk mooi dat het seizoen weer gaat beginnen, op zo’n moment mag je altijd weer hopen, dat is een heerlijk gevoel.''

Voor het boek 'BOSKAMP – Leven met Feyenoord' heeft Van Kats een jaar lang de club Feyenoord gevolgd door de ogen van ex-speler, tv-analist en volbloedsupporter Jan Boskamp. Hij schetst niet alleen een beeld van de gebeurtenissen op het veld en de hunkering van het legioen naar de titel, maar levert bovenal een humorvol portret van de cultfiguur Jan Boskamp.

Jan Boskamp is maandagavond te gast bij RTL Late Night om te praten over het nieuwe boek.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties