''Ik denk dat hij een betere club had aangekund''

''Ik denk dat hij een betere club had aangekund''

Nicolai Jörgensen werd in verband gebracht met onder meer Atalanta en Lazio en leek dan ook voor een transfer naar Italië te staan, maar de 25-jarige aanvaller tekende vrijdag een contract voor vijf seizoenen bij Feyenoord. Oud-middenvelder Stig Tøfting, analyticus voor Ekstra Bladet, is verbaasd.

“Ik had hogere verwachtingen van hem, dus deze transfer verrast mij. Nicolai is een van de beste spelers in de Deense competitie en ik had gehoopt dat hij naar een grotere club zou gaan”, aldus Tøfting, die er wel van overtuigd is dat zijn landgenoot gaat slagen in De Kuip. “We hebben veel Deense spelers in de vergetelheid zien raken nadat ze naar Nederland vertrokken, maar Nicolai heeft het geweldig gedaan bij FC Kopenhagen.”

“Hij zal misschien niet direct dezelfde impact hebben op het veld, maar hij kan het niveau zeker omhoog tillen. Natuurlijk, Feyenoord is een prachtige club, maar ik denk dat hij een betere club had aangekund. Misschien in Duitsland." BT meldde eerder al dat Feyenoord een transfersom van 3,3 tot vier miljoen euro heeft betaald en dat dat bedrag door variabelen nog kan oplopen. Het contract van Jörgensen liep bij FC Kopenhagen nog maar één seizoen door.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties