''Ik denk dat ik wel weet welke keus Dost gaat maken''

''Ik denk dat ik wel weet welke keus Dost gaat maken''

Feyenoord hoopt Bas Dost ook deze zomer te verleiden tot een terugkeer in de Eredivisie. FOX Sports-analist Arnold Bruggink denkt echter dat de Rotterdammers ook deze keer een 'nee' te horen krijgen vanuit Duitsland.

"Dost verdient volgens mij twee miljoen bij Wolfsburg, als het geen drie miljoen is. Als hij bij Wolfsburg weggaat, dan kan-ie naar de onderkant van de Premier League", aldus Bruggink. "Daar verdient hij dan vier keer zoveel als bij Feyenoord. Of moet hij dan de keuze maken om elke week bij Feyenoord te gaan spelen? Dat is de afweging die hij nu moet maken."

"Als jij in de schoenen van die jongen staat... Ik denk dat ik wel weet welke keuze hij gaat maken", stelt de voormalig international. De Telegraaf kwam deze week met het nieuws dat de 27-jarige Dost 'de grote aankoop' van Feyenoord en technisch directeur Martin van Geel moet worden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties