Omhaal Achahbar verkozen tot doelpunt van het seizoen

Omhaal Achahbar verkozen tot doelpunt van het seizoen

Net als vorig jaar is een goal van Anass Achahbar door het legioen verkozen tot het mooiste doelpunt van het seizoen. De supporters die de afgelopen week hun stem uitbrachten op twaalf geselecteerde treffers beoordeelden de prachtige omhaal van de aanvaller in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen als hét Feyenoord-doelpunt van de voetbaljaargang van 2015-2016.

Achahbar zorgde met zijn fraaie goal op donderdag 28 januari 2016 na zeventig minuten voor de gelijkmaker tegen Heerenveen, dat er in de slotfase alsnog met de overwinning vandoor ging in De Kuip. Zijn doeltreffende omhaal werd door de supporters net iets hoger gewaardeerd dan het afstandsschot van Tonny Vilhena in de uitwedstrijd tegen AZ en de winnende goal van Eljero Elia in de bekerfinale. Die doelpunten eindigden op respectievelijk de tweede en derde plaats bij de verkiezing.

Door een stem uit te brengen op het Feyenoord-doelpunt van het seizoen 2015-2016 maakten supporters kans op het nieuwe uitshirt, inclusief bedrukking. De twaalf gelukkigen die een shirt hebben gewonnen, ontvangen hierover persoonlijk bericht.

Lees meer over
Anass Achahbar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties