Feyenoord gaat samenwerken met Amerikaanse club

Feyenoord gaat samenwerken met Amerikaanse club

Feyenoord en Tennessee Soccer Club (TSC) hebben een akkoord bereikt over een zogeheten Master Educational Partnership Agreement. Het afgelopen half jaar hebben beide clubs gesproken over de invulling van de nieuwe samenwerking.

Doel is om zowel de ontwikkeling van spelers als trainers te bevorderen bij de club uit Nashville. Vertegenwoordigers van Feyenoord zullen in het najaar naar de Verenigde Staten afreizen om de samenwerking af te trappen met onder andere een uitgebreid seminar over coaching.

De staf van de Feyenoord Academy zal ook enkele trainingssessies geven aan de jeugd van TSC. ''Deze samenwerking stelt ons in staat om samen te werken met een van de top academies in de wereld.'' Gido Vader, manager internationale relaties, bij Feyenoord: ''TSC wil haar spelers en trainers de best mogelijke leeromgeving bieden. Met de Feyenoord Academy kunnen wij dat voor een groot deel bewerkstelligen.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties