Woudenberg met hardloopschoenen op vakantie

Woudenberg met hardloopschoenen op vakantie

Lucas Woudenberg ondertekende gisteren alweer zijn derde profcontract voor Feyenoord. De 22-jarige linksback ligt nu tot 2019 vast in De Kuip. Na één seizoen NEC denkt de verdediger klaar te zijn voor het grote werk bij Feyenoord.

''Feyenoord gaf aan dat ik mocht worden verhuurd, maar veel clubs waren toen al voorzien. NEC bleek echter een geweldige stap. We hebben tot de laatste dag meegedaan om een ticket voor de play-offs. En ik weet nu wat er wordt gevraagd van een speler die wekelijks moet presteren in de eredivisie'', aldus Woudenberg tegenover het Algemeen Dagblad.

De onvermoeibare back, die niet voor niets de Witte Keniaan wordt genoemd, is niet van plan om stil te zitten de komende weken. Zijn hardloopschoenen neemt hij mee op vakantie. ''Want zes weken niets doen is natuurlijk niet de bedoeling. Ik zal mijn rust pakken, maar ik wil er ook staan komend seizoen. Ik kijk niet naar de concurrentie, weet dat het uit mezelf moet komen. Ik wil het gewoon laten zien vanaf komende maand.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties