Vilhena om tafel met Duitse en Spaanse ploegen

Vilhena om tafel met Duitse en Spaanse ploegen

Tonny Vilhena gaat na het trainingskamp met het Nederlands elftal een beslissing nemen over zijn toekomst. De Feyenoord-middenvelder vertrekt deze zomer transfervrij uit De Kuip, nadat club en speler vorige week opnieuw niet tot een akkoord kwamen over een verlenging van zijn aflopende contract.

Voetbal International schrijft vandaag dat Espanyol zich gemengd heeft in de strijd om de handtekening van het talent. Afgelopen week ontkende de tweede club van Barcelona nog in onderhandeling te zijn, maar volgens het voetbalweekblad hebben vertegenwoordigers van Vilhena inmiddels met de Spanjaarden gesproken.

Eerder ging kamp-Vilhena ook al om tafel met Hamburger SV en VfL Wolfsburg, terwijl er eveneens interesse is vanuit Engeland, Italië, Portugal en Frankrijk. ''Ik ben ervan overtuigd dat ik bij een mooie club terecht kom waar ik me verder kan ontwikkelen'', liet de 21-jarige voetballer eerder al weten.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties