KNVB laat FC Twente degraderen

KNVB laat FC Twente degraderen

FC Twente speelt volgend seizoen niet meer in de Eredivisie. Dat meldt journalist Joost Bakker op Twitter. De geruchten gaan dat de Tukkers zijn gedegradeerd naar de Jupiler League. De KNVB wil het nieuws nog niet bevestigen.

Als de geruchten kloppen, lopen ook het eerder gesloten crediteurenakkoord alsmede de garantstellingen van de gemeente en het regionale bedrijfsleven gevaar en daarmee ook de directe toekomst van FC Twente.

UPDATE 15:54: KNVB laat FC Twente degraderen
FC Twente degradeert uit de eredivisie. De Tukkers zijn volledig overrompeld door de sanctie van de KNVB om de club terug te zetten naar de eerste divisie. Dat meldt Tubantia zojuist. De club heeft per direct een advocaat ingeschakeld, om de uitspraak te bestuderen.

UPDATE 17:00: KNVB geeft FC Twente tweede kans in de Jupiler League
FC Twente komt komend seizoen uit in de Jupiler League. De licentiecommissie van de KNVB heeft besloten de licentie in te trekken en meteen een nieuwe te verlenen, waardoor de club uit Enschede een nieuwe kans krijgt op het tweede niveau.

Klik hier voor een liveblog met alle informatie over FC Twente

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties