Vrijdag speciaal Bekerarrangement in De Kuip

Vrijdag speciaal Bekerarrangement in De Kuip

Feyenoord biedt supporters de kans om op de foto te gaan met de vorige week veroverde KNVB beker. Dit kan vrijdag 6 mei aanstaande tijdens een speciaal Bekerarrangement in De Kuip, dat ook bestaat uit een verzorgde lunch in de Boardroom en een rondleiding. Voor het Bekerarrangement is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

In de ruimte waar op wedstrijddagen het bestuur en de directie van Feyenoord en die van de bezoekende club worden ontvangen, kunnen gasten genieten van een lunch met diverse gerechten. Kinderen tot en met tien jaar oud krijgen een Feyenoord Kidsbox. De lunch is inclusief twee drankjes per persoon.

De rondleiding van het Bekerarrangement staat volledig in het teken van de KNVB beker. Ervaar hoe het is om op de meest bijzondere plekken van het stadion te komen en maak kennis met de mooiste (beker)momenten uit de historie van Feyenoord.

Net als de spelers en trainers van het eerste elftal vereeuwigd worden met de KNVB beker? Dit kan tijdens het Bekerarrangement! De foto is daarna te downloaden via www.feyenoord.nl/bekerarrangement16.

Wil jij een plaats reserveren voor het Bekerarrangement? Wees er dan snel bij, want er is nog slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Kijk voor alle informatie, de beschikbare tijden en prijzen op www.feyenoord.nl/bekerarrangement.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties