Boskamp hoopt op minuten voor Schuurman in laatste duel

Boskamp hoopt op minuten voor Schuurman in laatste duel

Jari Schuurman schoot maandagavond vanaf de strafschopstip Feyenoord 2 naar 2-2 tegen Heracles Almelo 2. Het talent uit de jeugdopleiding van Feyenoord doet het goed in het tweede elftal van Feyenoord, als hij op zijn vertrouwde positie speelt, maar wacht nog altijd op zijn debuut in het eerste elftal van de Rotterdamse club.

“Bij Feyenoord heb je Jari Schuurman rondlopen, die speelt in het tweede elftal”, zegt Jan Boskamp in het RTL7-programma Voetbal Inside. “Hij is een goede speler en heeft scorend vermogen. Waarom laat je hem niet de laatste wedstrijden spelen? Ik hoop dat hij in de laatste wedstrijd van dit seizoen nog minuten krijgt.”

Dick Tuit, zaakwaarnemer van het grote talent, sprak eerder over de situatie van zijn speler. “We moeten gaan kijken naar een oplossing voor Jari”, sprak hij tegenover FR12.nl. ““Hij moet wel op een bepaald niveau gaan spelen en ook is het van belang dat hij op zijn natuurlijke positie, als aanvallende middenvelder, gaat spelen in plaats van linksbuiten. We hadden verwacht dat hij een aantal keer bij het eerste elftal gehaald zou worden, maar dit viel tegen.”

Lees meer over
Jari Schuurman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties