Feyenoord kan cashen: ''Ik denk drie tot vier miljoen''

Feyenoord kan cashen: ''Ik denk drie tot vier miljoen''

Lex Immers is een sensatie in Wales. De middenvelder wordt dit seizoen door Feyenoord verhuurd aan Cardiff City en de fans zijn razend enthousiast over de Hagenaar. Immers wist in zijn eerste elf wedstrijden namens Cardiff vijf keer te scoren. Russell Slade, trainer van de club uit de Championship, hoopt dat de middenvelder ook volgend jaar in het shirt van Cardiff speelt.

“Lex is naar ons gekomen en we zijn onder de indruk van hem”, zegt de trainer in een reportage van Omroep West, op bezoek bij Immers. “We zijn blij met zijn prestaties en het contact met Feyenoord is goed. We hebben goede gesprekken met Feyenoord gevoerd en we kijken naar de mogelijkheden om hem na dit seizoen over te nemen.”

Matthew Lloyd, sportjournalist van Sunday Times, denkt dat Feyenoord kan cashen bij een transfer van Immers. “Ik denk dat Feyenoord een sterke onderhandelingspositie heeft”, zegt Lloyd. “Voor dit seizoen zocht Cardiff wanhopig naar een scorende spits en Cardiff realiseert zich dat ze nu moeten investeren. Ik denk dat ze rond de drie tot vier miljoen euro voor Immers moeten betalen.”

Immers hoopt zelf ook dat hij zijn wedstrijden in Cardiff kan blijven spelen. “In principe wel”, zegt hij. “Ik heb het heel erg naar mijn zin hier en de mensen zijn heel aardig. Je speelt een wedstrijd 0-0 en de mensen zeggen dat ik het goed heb gedaan, dat is de fantastische waardering die je krijgt van deze supporters.”

Klik hier om de gehele reportage van Omroep West bij Lex Immers te bekijken

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties