Feyenoord 2 sluit seizoen af met gelijkspel in Almelo

Feyenoord 2 sluit seizoen af met gelijkspel in Almelo

Feyenoord 2 heeft de laatste wedstrijd van het seizoen met 2-2 gelijkgespeeld. De Rotterdamse beloften eindigen, ondanks de goede klassering in de Reservecompetitie voorronde poule A, op de derde plaats in de kampioenenpoule. De basiself van Feyenoord 2 bestond in zijn geheel uit spelers uit de jeugdopleiding, waaronder bekende namen als Jari Schuurman, Bart Nieuwkoop en Calvin Verdonk.

De Rotterdammers kwamen vroeg in de eerste helft op een voorsprong door een goed ingeschoten vrije trap van Calvin Verdonk. Heracles-speler Darri scoorde later de gelijkmaker, waarna Paul Gladon de 2-1 binnenschoot. In de eerste helft kreeg Feyenoord 2 twee goede kansen op de gelijkmaker. Marlon Slabbekoorn verzuimde voor open doel te scoren en Schuurman wist, één-op-één met de keeper niet te scoren.

Na de rust kwamen de Rotterdammers toch op gelijke hoogte door Schuurman die een penalty wist te benutten. De beloften kregen mogelijkheden om te 2-3 proberen te scoren, maar de verdediging van Heracles Almelo was alert.

Eindstand: 2-2
0-1 Verdonk
1-1 Darri
2-1 Gladon
2-2 Schuurman (strafschop)

Opstelling Feyenoord 2: Miazek; Nieuwkoop, Verdonk, Knoester, Gronsveld; Korporaal, Franse, Hamer; Robertha, Schuurman en Slabbekoorn.

Wissels Feyenoord 2: Velanas, Kingsale, Van der Meer, Herrmann.

Liveblog[live=90 items=10]

Lees meer over
Bart Nieuwkoop Calvin Verdonk Jari Schuurman Stef Gronsveld
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties