Duizenden supporters in nieuwe uittenue

Duizenden supporters in nieuwe uittenue

Feyenoords nieuwe uittenue voor het seizoen 2016-2017 is razend populair. Twee uur nadat het lichtblauwe tenue zaterdagmiddag op een exclusief lanceringsfeest voor leden van Het Legioen en juniorclub Kameraadjes voor het eerst in de verkoop ging, hadden de eerste duizenden supporters het al bemachtigd.

KNVB beker
De lancering van het nieuwe uittenue zorgde al ver voor aanvang om 16.00 uur voor een enorme toeloop naar De Kuip, waar supporters ook op de foto konden met de KNVB beker. Tijdens het lanceringsfeest leefden jonge Feyenoord-supporters zich uit op een luchtkussen, tijdens een levend tafelvoetbalspel en werd er getrakteerd op blauw schepijs.

Lanceringsfeest tot 21.00 uur
Het lanceringsfeest bij De Kuip duurt zaterdagavond tot 21.00 uur en is exclusief voor leden van Het Legioen en Kameraadjes, waarbij zij één introducé mogen meenemen. Kom jij zaterdagavond naar de Fanshop bij De Kuip, vergeet dan niet je seizoenkaart of Legioen- of Kameraadjespas mee te nemen. Op vertoon hiervan heb je toegang tot de clubwinkel en staat niets je in de weg om het nieuwe uittenue te scoren. Geen lid van Het Legioen of juniorclub Kameraadjes? Bij de ingang van de Fanshop kan je lid worden, waarna je alsnog toegang krijgt tot de winkel.

Meer informatie
Het lichtblauwe tenue is zaterdag voor Legioenleden en Kameraadjes eveneens te koop in de Fanshop op Rotterdam Centraal. Hier zijn verder geen activiteiten. Meer informatie over het lanceringsfeest van het nieuwe uittenue van Feyenoord lees je op www.feyenoord.nl/mijnuittenue.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties