Feyenoord wil opnieuw naar Oostenrijk

Feyenoord wil opnieuw naar Oostenrijk

Feyenoord wil ook volgende zomer naar Oostenrijk. De basis voor de eerste seizoenshelft werd dit seizoen gelegd op een trainingskamp in Seefeld (Tirol). De Rotterdammers zoeken weliswaar nog naar een geschikte locatie, mogelijk wederom Seefeld, maar die wordt in ieder geval binnen Oostenrijk gezocht.

Dat heeft FR12.nl vernomen. Afgelopen juli bereidden de manschappen van trainer Giovanni van Bronckhorst zich voor onder uitstekende condities. Oefenduels met SV Kematen (1-8) en Fortuna Düsseldorf (0-2) werden winnend afgesloten.

Het was een trainingskamp met jolige fietsfoto's, een afgezonderde Luke Wilkshire (''ik was te laat, want niemand klopte op mijn deur''), de boycot van journalist Martijn Krabbendam, de transfer van Jordy Clasie naar Southampton en het leiderschap van Dirk Kuyt.

UPDATE 17:01 | Feyenoord zou plannen hebben om van 11 t/m 16 juli tenten op te slaan in Bad Waltersdorf in Oostenrijk. Dat meldt Feyenoord-watcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad zojuist op Twitter. Het nieuws is nog niet bevestigd door de Rotterdamse club.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties