''Vilhena in potentie en miljoenen gelijk aan Clasie''

''Vilhena in potentie en miljoenen gelijk aan Clasie''

Feyenoord loopt al jaren miljoenen euro's mis door Varkenoord-talenten die onwelwillend tegenover een contractverlenging staan. Daardoor zien de Rotterdammers waardevolle spelers transfervrij of met een éénjarig contract vertrekken.

Tonny Vilhena wordt misschien wel de duurste fout, zo meent voormalig trainer Mario Been. ''Clasie is geloof ik voor twaalf miljoen gegaan. Eigenlijk is Vilhena dat zeker waard. In potentie is hij minimaal gelijk aan Clasie. Minimaal'', stelt de analist in ELF Voetbal Magazine.

John de Wolf ziet een trend. ''PSV en Ajax gaan daar slimmer mee om'', stelt hij. ''Zij krijgen het wél voor elkaar om hun grootste talenten langdurige contracten voor te leggen. Dat is denk ik een kwestie van slim en op tijd plannen.''

Been denkt dat de kwaliteit in de kleedkamer ook belangrijk is. ''Feyenoord moet hiervan leren en zorgen dat de selectie sterker is. Als je de beste spelers wil behouden zul je enkele versterkingen moeten halen. Dat geeft een signaal af aan de andere spelers.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties