Elia: ''Bekertattoo en ik neem vanavond security mee, haha''

Elia: ''Bekertattoo en ik neem vanavond security mee, haha''

Eljero Elia gaat een blijvend aandenken aan de bekerwinst met Feyenoord toevoegen aan zijn lijf. De aanvaller, zéér belangrijk in de finale, gaat een nieuwe tattoo laten zetten van de Dennenappel. ''Ik denk dat ik 'm hier doe, net boven mijn navel'', vertelt hij tegenover Metro.

De linkerspits ging helemaal los na 'zijn' doelpunt. ''Ik was net een kleine gorilla die loskwam. Het was pure vreugde. Dit was de manier om het seizoen een beetje normaal af te sluiten. Uiteindelijk is het natuurlijk niet wat we hadden gehoopt, ik was liever met die zilveren schaal naar de Coolsingel gegaan. Maar de beker is natuurlijk ook prachtig, zeker omdat we nu rechtstreeks naar de groepsfase van de Europa League gaan."

Elia gaat opnieuw het Rotterdamse uitgaansleven induiken. Dat ging de vorige keer niet goed. ''Ik weet niet of ik het ga overleven hoor. Maandag moeten we om 09:30 uur op de club zijn, hopelijk ga ik dat redden. Ik ga in ieder geval helemaal lam worden, samen met mijn vrouw. De kinderen zijn al bij de oppas. Ik ga helemaal uit mijn plaat en neem security mee, zodat ik geen domme dingen kan doen haha.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties