'Machtsstrijd in top Feyenoord over de rug van Van Geel'

'Machtsstrijd in top Feyenoord over de rug van Van Geel'

Het is nog helemaal niet zeker dat technisch directeur Martin van Geel vertrekt. Volgens De Telegraaf blijft een meerderheid in de Raad van Commissarissen achter de beleidsman staan. De krant spreekt over een ''machtsstrijd in de top van Feyenoord over de rug van Van Geel''.

''De top van Feyenoord heeft geen enkel plan om te breken met de man'', stelt de krant. ''Feyenoord hoopt zo vlak voor de cruciale bekerfinale dat Van Geel niet ontmoedigd raakt door kritiek van een kleine groep binnen de Vrienden van Feyenoord (VvF, red.), die van mening is dat Feyenoord dit seizoen kampioen had moeten worden.''

Feyenoord was eigenlijk al van plan dit seizoen aandelen terug te kopen van de VvF, maar een nieuw trainingscomplex kreeg voorrang. In de nabije toekomst wil de club echter wel het belang van 49 procent van de aandeelhouders terugdringen. ''Dat kan inhouden dat in de nabije toekomst nog slechts één zetel in de rvc is bestemd voor de Vrienden.''

''Dat laatste zien de Vrienden van Feyenoord liever niet gebeuren.'' Daarnaast is het 4 procent dividend ook een reden voor de VvF om vast te houden aan hun investering. De Telegraaf benadrukt verder dat de RvC de komst van Bas Dost heeft tegengehouden en ook lang tegen de komst van Graziano Pellè waren.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties