Van Bronckhorst: ''Naam van Ziyech niet meer gevallen''

Van Bronckhorst: ''Naam van Ziyech niet meer gevallen''

Ondanks de lage klassering van FC Twente op de ranglijst zal komende zondag van onderschattig geen sprake zijn bij Feyenoord. Giovanni van Bronckhorst is onder de indruk van de club uit Enschede, die na een dramatische eerste seizoenshelft zich na de winterstop hebben herpakt. Bovendien gaat het ook financieel slecht met de Tukkers. "Het is knap hoe Twente een goede reeks maakt ondanks alle rumoer," zegt Gio op de wekelijkse persconferentie in De Kuip.

Zondag reist Feyenoord af naar Enschede, waar Hakim Ziyech zich heeft ontpopt tot de grote man. De creatieve middenvelder is bij het meerendeel van alle doelpunten van FC Twente betrokken. Van Bronckhorst is echter van mening dat de huidige nummer dertien van de eredivisie meer is dan alleen Ziyech. "De sterkte van Twente is niet alleen Ziyech, maar het is wel een speler om op te letten en goed te bespelen."

Ziyech stond in de zomer van 2014 nog in de belangstelling van Feyenoord. Destijds koos hij ervoor om de overstap te maken van sc Heerenveen naar FC Twente. De vraag aan Van Bronckhorst is of hij de Marokkaan nog steeds wil hebben. "Ik weet niet hoeveel hij moet kosten. Als voetballiefhebber zie ik hem graag en voor elk team is hij een aanwinst, maar zijn naam is hier recent niet gevallen." aldus de trainer.

Lees meer over
Ziyech
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties