''Mijn zaakwaarnemer had contact met Van Geel''

''Mijn zaakwaarnemer had contact met Van Geel''

Leroy Fer werd afgelopen zomer in verband gebracht met een terugkeer naar Feyenoord. De Rotterdammers zouden de oud-speler van de club als de ideale versterking op het middenveld, met een vertrek van Tonny Vilhena in het achterhoofd. Tot een transfer kwam het nooit en Fer vertrok naar Swansea City.

"De eventuele overstap naar Feyenoord van de zomer was serieus. Mijn zaakwaarnemer had contact met Van Geel", zegt Fer in gesprek met Algemeen Dagblad, geciteerd door VoetbalPrimeur. "De clubleiding wilde liever iemand contacteren voor de lange termijn.” Feyenoord verstrekte zich later met Marko Vejinovic. "Feyenoord was een serieuze optie. Nu ben ik bij Swansea en daar wil ik mezelf bewijzen. Ik wil in de Premier League spelen"

De international maakte in 2011 een pijnlijke overstap. Fer vertrok van Feyenoord naar FC Twente. ”Ik vertrok bij de club omdat ik dacht dat dat het beste was voor mijn carrière. Ik volg de club nog altijd”, besluit hij.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties