''Met steun van supporters is een finaleplek weer mogelijk''

''Met steun van supporters is een finaleplek weer mogelijk''

Feyenoord neemt het aanstaande donderdag op tegen AZ in de halve finale van het bekertoernooi. De KNVB Beker is voor de Rotterdammers een mogelijkheid om nog iets van het seizoen te maken. De laatste keer dat Feyenoord in de halve finale van het toernooi stond, was in het seizoen 2009-2010. Feyenoord won destijds van FC Twente (2-1) door een doelpunt van Roy Makaay (zie foto). De oud-spits heeft goede hoop op een nieuwe finaleplek voor Feyenoord.

"Ik kijk zeker uit naar de bekerwedstrijd tegen AZ, wie niet”, begint Makaay tegenover FeyenoordTV. "Ik kijk niet alleen als onderdeel van de trainersstaf uit naar die wedstrijd, maar ook als voetballiefhebber en Feyenoord-man. Ik kan op de jongens overbrengen dat niets mooier is dan een bekerfinale in De Kuip. In het seizoen 2009-2010 was de laatste keer dat Feyenoord in de finale stond. Laten we hopen dat we het nu weer voor elkaar krijgen. Ik ben er van overtuigd dat dit met de steun van de supporter weer mogelijk is.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties