Advocaat buiten beeld van grote waarde voor Feyenoord

Advocaat buiten beeld van grote waarde voor Feyenoord

Dick Advocaat mag dan niet meer op het trainingsveld van Feyenoord verschijnen, maar achter de schermen is de voormalig toptrainer nog altijd van waarde voor de technische staf van de Rotterdammers. De adviseur gaf onder andere zijn input voor het tactische strijdplan tegen FC Utrecht.

Dat meldt het Algemeen Dagblad vandaag. Ook vandaag denkt Advocaat intensief mee in aanloop naar het belangrijke bekerduel met AZ. In de trainerskamer van Feyenoord zal hij zich melden voor de voorbereiding op de 'do or die' wedstrijd van donderdagavond. Morgen zal er ook telefonisch contact zijn, weet de krant.

''Ik vervul nu mijn rol in de trainerskamer,'' aldus Advocaat, die wel ervaring heeft met beslissende duels. ''Deze oplossing is de juiste, na de impact van de eerste week.'' Van Bronckhorst kan wel lachen om alle commotie. ''De komst van Dick heeft veel losgemaakt, maar we stonden toch wel al elke dag in de krant hoor. Dat Dick de pers te woord stond, is toch normaal? Hij geeft gewoon netjes uitleg.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties