''Je weet dat je het kan, maar het komt er niet uit''

''Je weet dat je het kan, maar het komt er niet uit''

Feyenoord hoopt na de 1-2 zege op FC Utrecht de weg naar boven gevonden te hebben. De Rotterdammers wisten negen keer op rij niet te winnen waardoor de club onder extreme druk is komen te staan. Rick Karsdorp is vooral opgelucht. ''Je weet dat je het kan, maar het komt er niet uit. Dan doet het pijn als je negen keer op rij niet wint.''

"Het is heel moeilijk aan te geven of dit een goede leerschool voor mij is. Ik ben natuurlijk net 21. Dirk Kuyt zal hier heel anders staan dan dat ik nu doe", zegt de talentvolle vleugelverdediger in gesprek met Goal.com. "Het verhaal met Rutten kent iedereen; ook niet een heel geslaagd seizoen. Dan pak je dit seizoen voor de winterstop alleen maar punten, punten en nog eens punten maar komen ineens die negen wedstrijden. Of het dan een leerproces is? Ik vind dat zoiets echt nog moet blijken in de komende wedstrijden."

Deze week wacht AZ in de halve finale van de beker. "In de kleedkamer ging het gelijk over donderdag. We weten dat het goede gevoel er bij ons aan zit te komen. Dat hebben we tegen Utrecht eindelijk weer eens laten zien. We hebben getoond dat we een hecht team zijn waar nog steeds aardig wat voetbal in zit."

Lees meer over
Dirk Kuyt Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties