Van Bronckhorst: ''Waar het eerst tegenzat, zit het nu mee''

Van Bronckhorst: ''Waar het eerst tegenzat, zit het nu mee''

Giovanni van Bronckhorst is opgelucht na de zege van Feyenoord op FC Utrecht. De onervaren trainer begon goed aan het seizoen, maar Feyenoord zakte in de tweede competitiehelft ver terug. Na negen wedstrijd zonder overwinning, mochten de Rotterdammers vandaag weer juichen.

"Ik ben heel opgelucht”, zegt de trainer tegenover RTV Rijnmond. "Natuurlijk ben je dat als en een lange periode van niet winnen kan afsluiten en wel weer wint. Voor mij en het team is deze zege heel erg belangrijk.”

In de slotfase van de wedstrijd kregen de Rotterdammers bijna de gelijkmaker van FC Utrecht om de oren. "Het was een hectische slotfase”, vervolgt 'Gio’. We hadden de 3-1 al eerder moeten maken uit een paar counters. We voerden die counters goed uit, maar scoren niet. Je weet dat tegen een team als FC Utrecht je zomaar een kans kan weggeven. Dat gebeurt ook, maar we halen hem goed van de lijn. Waar het vorig week tegenzat, zit het nu wel mee.”

Donderdag wacht Feyenoord de extreem belangrijke bekerwedstrijd tegen AZ. "De wedstrijd van donderdag is een compleet andere wedstrijd. AZ is een mooie tegenstander en de wedstrijd geeft ons een kans voor een plek in de finale. Ik heb gezegd tegen de spelers dat je een finale niet vaak speelt en dat we er alles aan moeten doen om te winnen. Dat is het doel voor donderdag.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties