Kuyt: ''Hopelijk is dit het begin van de weg omhoog''

Kuyt: ''Hopelijk is dit het begin van de weg omhoog''

Feyenoord weet weer wat winnen is. De Rotterdammers wisten negen wedstrijd op rij niet te winnen, maar wonnen in Utrecht van de plaatselijke FC. Dirk Kuyt besliste de wedstrijd door de 2-1 te maken. De aanvoerder is opgelucht dat er eindelijk weer eens gewonnen werd.

"Als Feyenoord-zijnde ben ik blij met de overwinning”, zegt Kuyt tegenover Fox Sports. "Dit is waar de hele club naar snakte. We wilde rustig naar het publiek zijn na de overwinning en niet meteen vieren alsof alles fantastisch is. Hopelijk is dit het begin van de weg omhoog. Het was een verschrikkelijke periode, maar we winnen nu en staan vanavond misschien derde. Het is afwachten wat er in Amsterdam gaat gebeuren.” Wanneer AZ de wedstrijd tegen Ajax verliest, blijft Feyenoord op de derde plek in de Eredivisie.

Ondanks de slechte resultaten van de afgelopen periode, zat het uitvak in de Galgenwaard weer bomvol. "We hebben het publiek niet bediend met goed voetbal en overwinningen dit seizoen. Ondanks dat het niet goed gaat zit het hele uitvak vol. En kon niemand meer bij, anders hadden er nog 1200 supporters gezeten.” Feyenoord speelt aanstaande donderdag de belangrijke bekerwedstrijd tegen AZ.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties