Van Bronckhorst: ''Achahbar kan van grote waarde zijn''

Van Bronckhorst: ''Achahbar kan van grote waarde zijn''

Al jaren staat hij te boek als een van de grootste talenten van Feyenoord, maar Anass Achahbar moet al heel lang wachten op zijn definitieve doorbraak. Op een alles volgt steeds een niets. Op de persconferentie in de aanloop naar het duel met Utrecht geeft Van Bronckhorst aan een positieve ontwikkeling te signaleren.

"De hoop en het zicht op spelen wordt groter", aldus de coach tegenover de NOS. "Dat zie je aan hem, hoe hij op het trainingsveld staat, hoe hij speelt bij de beloften, hoe hij invalt. Over Anass zijn we de laatste weken heel tevreden en dat weet hij."

Achahbar volgt bij Feyenoord tegenwoordig een speciaal programma om fitter te worden en dat werkt volgens zijn coach. Die negentig minuten komen eraan. "Hij maakt stappen. Hoe langer hij dat doet, hoe fitter hij wordt, hoe langer hij het volhoudt. Hij is daar hard mee bezig en we steunen hem daarin."

"Ik heb hem niet voor niets laten invallen tegen Roda", vervolgt Van Bronckhorst. "Hij heeft een moeilijke periode gehad, maar nu gaat het heel goed met hem. Anass kan van grote waarde zijn. Hij blijft natuurlijk een groot talent en een goede spits."

Lees meer over
Anass Achahbar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties