'Bekerwinst maakt het seizoen niet geslaagd'

'Bekerwinst maakt het seizoen niet geslaagd'

Iets minder dan de helft van de FR12.nl-bezoekers zou het seizoen nog als geslaagd beschouwen wanneer de beker gewonnen wordt. Deze week reageerden bijna 9000 mensen op de stelling ''Bekerwinst maakt het seizoen geslaagd''. De meningen waren erg verdeeld, ongeveer 48 % was het eens met de stelling, waar de overige 52 % zelfs bij bekerwinst niet van een succesvol seizoen wil spreken.

Aanstaande donderdag zal Feyenoord een belangrijke stap kunnen zetten in de race om de KNVB-beker. In Rotterdam zal tegen AZ moeten worden uitgemaakt wie van de twee ploegen op 24 april opnieuw in de Kuip mag verschijnen. Dan vindt de finale van het toernooi plaats. De andere halve finale zal worden gespeeld tussen FC Utrecht en de amateurs van VVSB.

FR12.nl gaat voortaan elke week een stelling voorleggen aan de bezoekers. Heb jij een idee voor de volgende stelling? Laat het dan weten in het reactiesysteem of via het contactformulier.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties