Kongolo is kritiek op Van Bronckhorst helemaal zat

Kongolo is kritiek op Van Bronckhorst helemaal zat

Terence Kongolo is de kritiek op hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst helemaal beu. De talentvolle verdediger van Feyenoord vindt dat de ploeg maar eens een passend antwoord moet geven. ''Het is tijd dat wij als team naar onszelf kijken en laten zien dat we wel degelijk kwaliteit bezitten'', aldus Kongolo.

Van Bronckhorst wisselt veel. ''Als speler moet je bij Feyenoord helemaal niet zeuren over je positie. Ik heb op meerdere plekken in de verdediging gespeeld. Maar de coach bepaalt de tactiek en die behoren wij uit te voeren. Ik sta waar ik word gevraagd te spelen. Wij moeten er als spelers simpel klaar voor zijn. Daarvoor ben je toch prof bij Feyenoord geworden?'', pareert Kongolo in De Telegraaf.

Ook de discussie over de rol van adviseur Dick Advocaat kan de linkspoot niet meer aanhoren. ''Voor mij is Gio gewoon de coach. Het maakt me niet uit hoe verder de samenwerking tussen hem en Advocaat is. Deze spelersgroep moet zich op het winnen van wedstrijden focussen en niet op wie er wat zegt. De slechte resultaten hebben mij niet aan het twijfelen gebracht. Ik ben positief ingesteld en geloof nog steeds in de derde plaats op de ranglijst.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties