Tapia voelt zich comfortabel: ''Niet eerder meegemaakt''

Tapia voelt zich comfortabel: ''Niet eerder meegemaakt''

Renato Tapia kende een verschrikkelijke eerste seizoenshelft met FC Twente en ook zijn eerste maanden bij Feyenoord zal hij snel willen vergeten. De middenvelder voelt zich echter wel op zijn plek in De Kuip. ''Ik kijk goed terug op de eerste weken'', klinkt het.

''Ik voel me zeer comfortabel in de groep. Iedereen in het team wil me helpen en ze vangen me op een manier op die ik nog niet eerder heb meegemaakt'', vertelt de Peruviaan in gesprek met Feyenoord TV. Sportief moet het beter. ''Het zijn moeilijke tijden'', erkent Tapia.

''Maar ik weet dat er genoeg kwaliteit aanwezig is in deze groep. Tegen Roda JC (1-1, red.) hebben we in fases goed gespeeld, terwijl het moeilijk is om tegen een zeer defensief team te spelen. Het was jammer dat we op één moment niet geconcentreerd waren en dat was fataal. Tegen FC Utrecht moeten we scherper zijn en de nul houden.''

Lees meer over
Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties