Ten Hag: ''Feyenoord is een mooie uitdaging voor ons''

Ten Hag: ''Feyenoord is een mooie uitdaging voor ons''

Voor de wedstrijd FC Utrecht - Feyenoord van komende zondag is de thuisploeg dit keer de favoriet. Dat is niet alleen verrassend te noemen, maar vooral terecht. De Utrechters (vierde) zijn de Rotterdamse club (zevende) namelijk al gepasseerd in de rangschikking. "Natuurlijk is dat een prettige positie, maar het is slechts een tussenstand. Het belangrijkste is nu om van wedstrijd tot wedstrijd te gaan," zegt Utrecht-coach Erik ten Hag op de eigen clubwebsite.

FC Utrecht staat evenals de Rotterdammers ook in de halve finale van het bekertoernooi, maar eerst ontvangt het nog Feyenoord zelf in eigen huis. "Dat is een mooie uitdaging voor ons. We moeten honderd procent zijn en hebben vertrouwen in onszelf. We hebben het dit seizoen al vaak laten zien. Dat moeten we nog vaker doen en blijven volhouden, zodat we aan het einde van de rit met iets tastbaars kunnen staan," aldus Ten Hag.

Lees meer over
FC Utrecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties