Van Halst: ''Feyenoord wint ook de beker niet''

Van Halst: ''Feyenoord wint ook de beker niet''

Jan van Halst stelt dat het dit seizoen niet meer goed komt met Feyenoord. De oud-voetballer, tegenwoordig analyticus van FOX Sports, voorziet ook geen succes voor de Rotterdammers in het bekertoernooi. Daarin neemt Feyenoord het komende week in de halve finale op tegen AZ. "Heb je Feyenoord gezien? Ze gaan ook de beker niet winnen. Het is over," zegt Van Halst bij Voetbalflitsen.

De voormalig speler van onder meer Ajax en FC Twente maakt zich zorgen om trainer Giovanni van Bronckhorst. "Zou die het zelf nog wel leuk vinden? Natuurlijk zal hij zeggen van wel, maar ik twijfel daar aan. Hij is wel iemand die in de top heeft gespeeld en tegenslagen heeft meegemaakt. Hij weet ook dat het over een paar maanden weer goed kan komen. Ik zou graag willen dat ze weer een keer op de Coolsingel staan, want dat zou leuk zijn voor het Nederlandse voetbal," aldus Van Halst.

Van Halst: "Ik vraag me wel af of die spelers nog Gio tegen hem zeggen of dat ze hem 'trainer' noemen. Hij is natuurlijk assistent-trainer geweest en daar zeg je misschien ook sneller Gio tegen. Nu moet hij als leuke jongen ineens zeggen dat ze hem met 'u' en 'trainer' moeten aanspreken. Dat moet wel bij je passen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties