Advocaat als adviseur: ''Ik zie dit niet als gezichtsverlies''

Advocaat als adviseur: ''Ik zie dit niet als gezichtsverlies''

Giovanni van Bronckhorst ziet de samenwerking met Dick Advocaat niet als een diskwalificatie van zichzelf. De coach van Feyenoord wordt sinds vorige week geadviseerd door de ervaren trainer, met wie hij eerder werkte bij Oranje en Glasgow Rangers. "Ik zie dit niet als gezichtsverlies. Het gaat om ervaring opdoen en dit is een extreem eerste jaar als trainer."

"De afspraken met Dick waren helder. Hij zou er in het begin kort op zitten," vervolgt Gio over de rol van Advocaat, die in de toekomst minder in beeld zal zijn. "Ik bepaal wanneer Advocaat weer op de club is en wanneer ik het nodig acht om van zijn ervaring gebruik te maken."

Van Bronckhorst gaf eerder op de persconferentie voorafgaand aan FC Utrecht - Feyenoord aan dat hij ook persoonlijk een moeilijke fase doormaakt. "Het is heel extreem, maar uiteindelijk word ik hier sterker van. Het belangrijkste is nu dat de club er bovenop komt."

Lees meer over
Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties